Activ si Eficient in Mediere – 19 Decembrie 2014

In data de 19 decembrie 2014, va avea loc prima editie a evenimentelor de tip forum din cadrul proiectului “Activ si Eficient in Mediere”, dedicat mediatorilor si celor interesati de practica medierii. Evenimentul va avea loc la Centrul Pro Training Mediation, din Calea Mosilor Nr. 241, incepand cu ora 17:00.

Scopul acestui proiect este de a oferi mediatorilor, atat celor la inceput de drum, dar si celor cu experienta, informatii utile, tehnici si mijloace actuale si adaptate de practicare a medierii, prin crearea unui mediu profesionist de dezbateri a subiectelor de actualitate si oportunitati de interactiune cu reprezentati ai altor arii de activitate.

In cadrul evenimentului de vineri, 19 decembrie 2014, se vor pune in discutie, in prima parte, statusul si  continuarea implementarii protocolului cu ANP (Administratia Nationala a Penitenciarelor), initiativa a asociatiei profesionale de mediatori UNMR, iar in a doua parte a intalnirii se vor nota si structura 3 idei de promovare a medierii.

Participarea este gratuita, iar confirmarea acesteia necesara prin transmiterea unui e-mail la adresa de e-mail andreea.radut@trainingpro.ro . Pentru detalii suplimentare puteti suna si la +40 744 357 872.

Conceptul si evenimentele Activ si Eficient in Mediere sunt dezvoltate si organizate de Pro Training Mediation Intense in colaborare cu Clubmediatori.ro.