Activ si Eficient in Mediere – Medierea conflictelor colective de munca

In data de 29 Mai 2015, va avea loc cea de-a noua editie a evenimentelor de tip forum din cadrul proiectului “Activ si Eficient in Mediere”, dedicat mediatorilor si celor interesati de practica medierii. Evenimentul va avea loc la Centrul Pro Training Mediation, din Calea Mosilor Nr. 241, incepand cu ora 17:30.

Scopul acestui proiect este de a oferi mediatorilor, atat celor la inceput de drum, dar si celor cu experienta, informatii utile, tehnici si mijloace actuale si adaptate de practicare a medierii, prin crearea unui mediu profesionist de dezbateri a subiectelor de actualitate si oportunitati de interactiune cu reprezentati ai altor arii de activitate.

In cadrul evenimentului de vineri, 29 Mai 2015, se vor pune in discutie, in prima aspecte legate de medierea conflictelor colective de munca, folosindu-ne de exemple reale, iar in a doua parte a intalnirii se vor nota si structura 3 idei de promovare a medierii.

Il vom avea ca invitat special pe dl. Serghei Mesaros, directorul Directiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Muncii. Domnul Mesaros este responsabil cu elaborarea Hotararii de infiintare si a Regulamentului de functionare a Oficiului, fiind unul dintre initiatorii si sustinatorii demersului de implicare a mediatorilor autorizati in solutionarea conflictelor colective de munca.

Participarea este gratuita, iar confirmarea acesteia necesara prin transmiterea unui e-mail la adresa de e-mail andreea.radut@trainingpro.ro . Pentru detalii suplimentare puteti suna si la +40 744 357 872.

Conceptul si evenimente Activ si Eficient in Mediere sunt dezvoltate si organizate de Pro Training Mediation Intense in colaborare cu Clubmediatori.ro.

septembrie 24, 2018