Activ si Eficient in Mediere

Pro Training Mediation organizeaza, in colaborare cu Clubmediatori.ro, in data de 28 noiembrie 2014, evenimentul de lansare al proiectului “Activ si Eficient in Mediere”, dedicat mediatorilor, ce doreste sa inaugureze seria de evenimente tip forum din cadrul conceptului. Evenimentul va avea loc la Centrul Pro Training Mediation, din Calea Mosilor Nr. 241 , intre orele 16:00 – 19:00.

Scopul acestui proiect este de a oferi mediatorilor, atat la inceput de drum, dar si celor cu experienta, informatii utile, tehnici si mijloace actuale si adaptate de practicare a medierii, prin crearea unui mediu profesionist de dezbateri a subiectelor de actualitate si oportunitati de interactiune cu reprezentanti ai altor arii de activitate.

In cadrul evenimentului de vineri, 28 noiembrie 2014, se vor prezenta caracteristicile proiectului, obiectivele acestuia si cele 2 formate gandite si incluse in concept, pentru a eficientiza schimbul de informatii si pentru a deveni, in timp, atat o platforma interactiva, realmente utila tuturor mediatorilor, cat si un pol de ascensiune profesionala.

La evenimentului de lansare vor fi prezenti atat membri ai Consiliului de Mediere, reprezentanti ai sistemului juridic cat si lideri ai mediului de afaceri.

Participarea este gratuita, iar confirmarea acesteia necesara prin transmiterea unui e-mail la adresa de e-mail andreea.radut@trainingpro.ro . Pentru detalii suplimentare puteti suna si la +40 744 357 872.