Andreea Radut

Andreea-Radut

Andreea Radut

Cu o experienta de 14 ani in formare profesionala si de 11 ani ca antreprenor, Andreea Radut este un specialist recunoscut pentru calitatea programelor de formare pe care le-a dezvoltat si sustinut.

“Intotdeauna mi-am dorit ca activitatea mea profesionala sa fie provocatoare, sa-mi ofere posibilitatea de a ma dezvolta continuu si de a cunoaste cat mai multi oameni. Trainingul mi-a adus toate acestea in cei 14 ani de cand lucrez ca formator! Acum 11 ani am decis ca e momentul sa incerc si provocarea antreprenoriatului si ma bucur de rezultatele primului deceniu de activitate in training si consultanta”

Andreea a lucrat cu peste 4000 de cursanti in domeniul managementului de proiect, antreprenoriat, train the trainers si comunicare.

Special dezvoltat pentru cei care doresc sa invete mai multe despre ce inseamna sa formezi si sa dezvolti competente profesionale


Afla mai multe

Care sunt caracteristicile exprimarii orale si cum ne expunem ideile in forma scrisa? 

Afla mai multe

Pentru a transmite un mesaj de impact avem nevoie de doua lucruri esentiale: increderea in noi si abilitatile de comunicare cu ceilalti.

Afla mai multe