Bucharest Technology Week – 14 – 20 mai 2018

In perioada 14 – 20 mai va avea loc editia a 3-a Bucharest Technology Week – techweek.ro

Inca din 2016, de la prima editie, misiunea evenimentului a fost de a incuraja inovatia si adoptia noilor tehnologii, dar si celebrarea celor care sustin mediul tehnologic din Bucuresti, de la studenti, tineri profesionisti, antreprenori, pana la directori executivi si factori de decizie din companii.

Ne dorim ca saptamana 14 – 20 mai sa fie cat mai populata de evenimente tech in tot orasul, la care oamenii interesati de tehnologie sa poata participa, indiferent de segmentul de varsta din care fac parte, de programul de lucru, de zona in care locuiesc, etc.

Pro Training si WebArmada vor fi si anul acesta parteneri in cadrul evenimentelor Bucharest Technology Week, oraganizand, cu acces special, evenimentele de mai jos:

Social media marketing – 14 mai – pret redus 150 lei

Anatomia unui website – 17 mai – pret redus 200 lei

Content Marketing – Business blogging – 18 mai – pret redus 150 lei

Pe scurt, Bucharest Technology Week  2018 presupune:

  • 4 zile de conferinte, dublate de o expozitie de solutii si produse IT dedicate companiilor, ce vor avea loc la Athenee Palace Hilton si vor acoperi urmatoarele teme: Innovation, HR, Fintech, Java si .NET.
  • 3 zile de expozitie de tehnologie in aer liber, unde principalele atractii vor fi masinile electrice si hibride, precum si alte vehicule electrice de transport urban, aplicatiile de conectivitate, solutiile smart home si smart cities, aplicatiile de eHealth, virtual reality, drone, gadgeturi si ale device-uri.
  • 65+ evenimente partenere

Intra pe site-ul www.techweek.ro, alege tehnologiile pe care vrei sa le testezi si inscrie-te la @Bucharest Technology Week, cel mai amplu festival tech din Romania.

18-20 mai | Piata Universitatii

Fie ca esti angajat in corporatie sau agentie, student sau profesor, antreprenor sau freelancer sau pur si simplu ceva se aprinde in tine cand auzi de tehnologie, @Bucharest Technology Week e locul tau. Ia-ti prietenii si vino sa sarbatoresti alaturi de ceilalti 18,000 de pasionati la cel mai amplu festival urban de tehnologie din Romania.

Inregistrarea gratuita: www.techweek.ro/tech-expo-tickets

mai 4, 2018