Cine suntem

cursuri, seminarii si workshop-uri

Pro Training este o companie specializata in organizarea de traininguri pe diverse domenii de activitate.

"Am facut primul curs cu Andreea in 2008. Apoi au tot urmat. Vroiam sa devin manager de proiect si sa-mi fac propriul business pentru a scrie si implementa proiecte pe fonduri europene. Inca fac acest lucru. A fost cel mai tare curs ever... dar ce mi-a placut cel mai mult a fost energia Andreei, o energie motivanta si umorul inteligent. Recomand din toata inima. Creeaza dependenta!"
Andreea Maier
Manager Proiect

peste 4500 de absolventi

De 11 ani suntem alaturi de cei care doresc sa investeasca in pregatirea lor personala si profesionala, livrand programe de formare cu informatii de actualitate, sustinute de formatori cu experienta.

Pro Training a desfasurat programe de formare profesionala in toate zonele tarii, avand peste 4500 de absolventi, profesionisti ce-si desfasoara activitatea in toate sectoarele de activitate.

Impartasim experiente, dezvoltam abilitati si formam atitudini

Suntem alaturi de cei care doresc sa fie mereu cu un pas inainte si sunt preocupati de pregatirea lor, oferindu-le mai mult decat informatii: impartasim experiente, dezvoltam abilitati si formam atitudini.

Pentru ca intotdeauna va fi ceva nou de invatat si de experimentat, vom dezvolta mereu traininguri noi pentru cei care doresc sa se perfectioneze, sa se transforme si sa isi implineasca obiectivele.

Traineri

Suntem alaturi de cei care doresc sa fie mereu cu un pas inainte si sunt preocupati de pregatirea lor, oferindu-le mai mult decat informatii: impartasim experiente, dezvoltam abilitati si formam atitudini.

Andreea-Radut-Trainer-Pro-Training

Andreea Radut

"Cu o experienta de 14 ani in formare profesionala si de 11 ani ca antreprenor, Andreea Radut este un specialist recunoscut pentru calitatea programelor de formare pe care le-a dezvoltat si sustinut.”

Denisa Migit

"Creez si implementez de peste 3 ani strategii de dezvoltare si imbunatatire a prezentei in mediul online, prin website-uri, pagini si conturi business in social media, business blogging sau e-mail marketing.”

Pro Training

Organizam cursuri, seminarii si workshopuri, preocuparea constanta a formatorilor nostri fiind dezvoltarea de traininguri adaptate la cerintele pietii, la noile competente de care aveti nevoie, utilizand metode interactive si aplicatii practice.