Anatomia unui Newsletter – marketing prin e-mail

20 STUDENTS ENROLLED

  Cum sa cream si sa dezvoltam o audienta online, prin e-mail marketing, in conformitate cu regulile GDPR actualizate, sanatoasa pentru business-ul nostru?
  Aceasta tehnica de marketing este in continuare cea mai eficienta in influentarea deciziilor de cumparare a consumatorilor.

  Aproximativ 97% din intreprinderi folosesc marketingul prin e-mail pentru a incerca sa transforme destinatarii de e-mail in cumparatori. Potrivit unui sondaj Smith-Harmon, 76% dintre abonati au facut achizitii dintr-un mesaj de marketing prin e-mail. Marketingul prin e-mail nu numai ca a condus la o crestere a vanzarilor online, dar influenteaza si achizitiile offline. Unele oferte pot fi tiparite si folosite in locatia fizica a magazinului sau a restaurantului. Timpul de trimitere, relevanta si personalizarea e-mail-ului sunt caracteristicile care pot afecta modul in care consumatorul reactioneaza la mesajul de marketing prin e-mail.

  In medie, o persoana primeste 88 de e-mail-uri pe zi, prin urmare newsletter-ul concureaza cu e-mail-uri precum facturile electronice, mesajele de afaceri si alte notificari. Pentru a-l face sa iasa in evidenta e nevoie de ceva mai multa creativitate in realizarea campaniilor si o cunoastere mai detaliata a audientei.

  Costul scazut si usurinta relativa de a realiza o campanie de marketing prin e-mail inseamna ca este un instrument accesibil pentru aproape orice afacere.

  E-mailul transforma cel mai bine. Persoanele care cumpara produse comercializate prin e-mail cheltuiesc cu 138% mai mult decat cei care nu primesc oferte de e-mail. De fapt, marketingul prin e-mail are un ROI de 3800%.

  Prin workshop-ul Anatomia unui Newsletter – marketing prin e-mail vezi afla despre:

  • Ce este e-mail marketing, ce face si ce efecte are;
  • Platforme pentru website-uri si cele mai folosite module de e-mail marketing;
  • Layout-urisubiecte si continut – cum sa creezi NL-uri pe care destinatarii sa le deschida;
  • Bazele de date – cum sa cresti bazele de date si cum sa fidelizezi cititorii;
  • Statusul marketingului prin e-mail in 2018 si predictii pentru 2019.

  Absolventii PRO TRAINING beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Voucher de reducere de 10% la produsele si serviciile oferite de grupul de firme PRO TRAINING (cursuri autorizate, cursuri dezvoltare personala, workshopuri). Poate fi folosit in termen de 3 luni si se poate oferi unui prieten
  • Reducere 10 % la mai mult de 2 persoane de la aceeasi organizatie

  Pret –  480 Lei

  Trainer –  Denisa Migit – Marketing Consultant & Trainer

  Pentru inscriere si mai multe detalii ne puteti scrie la office@trainingpro.ro.

  Foto credit www.pexels.com

  Course Curriculum

  No curriculum found !
  TAKE THIS COURSE25 SEATS LEFT
  • 480,00 lei
  • 1 Days
  • 25 SEATS

  Newsletter Pro Training