Content Marketing – despre blogging

Ce, cum si cat sa scriem pentru a atrage clienti

0 STUDENTS ENROLLED

  Business blogging reprezinta o tehnica de marketing foarte utila ce foloseste blogging-ul (creare de continut pentru pagina din website numita Blog) si este, de cele mai multe ori, subestimata de antreprenori sau departamentele de marketing din Romania. Atrage vizitatori de calitate (direct interesati de continut) si genereaza multiple oportunitati de business.

  Companiile B2C (business to consumer) ce practica business blogging-ul au cu 88% mai multe oportunitati de vanzari pe luna decat cele care nu aplica aceasta tehnica de marketing, iar cele B2B  (business to business) cu 67% mai multe pe luna.

  Statisticile si  studiile de marketing sunt, de la sine, graitoare privind importanta practicarii business blogging-ului, insa este esential sa se respecte o serie de criterii pentru ca eforturile sa aduca rezultatele asteptate. A avea pur si simplu un blog in website-ul dedicat afacerii dumneavoastra nu o va tranforma radical. Un blog trebuie sa fie optimizat, promovat, si, mai presus de toate, bogat in continut.

  Prin workshop-ul Business blogging ne dorim sa evidentiem beneficiile acestei tehnici de marketing si cum va poate consolida si dezvolta afacerea. Pornind de la obiectivele de marketing (demonstrarea expertizei, educarea/informarea si motivarea audientei, castigarea unei expuneri mai mari in online etc.) veti afla cum sa construiti un plan de business blogging eficient, cum sa-l aplicati, cum sa va sporeasca oportunitatile de vanzare si cum sa nu resimtiti aceasta activitate ca pe o povara.

  Workshopul este autorizat de Ministerul Muncii.

  Absolventii PRO TRAINING beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Voucher de reducere de 10% la produsele si serviciile oferite de grupul de firme PRO TRAINING (cursuri autorizate, cursuri dezvoltare personala, workshopuri). Poate fi folosit in termen de 3 luni si se poate oferi unui prieten
  • Reducere 10 % la mai mult de 2 persoane de la aceeasi organizatie

  Pret – 480 Lei

  Trainer –  Denisa Migit – Marketing Consultant & Trainer

  Pentru inscriere si mai multe detalii ne puteti scrie la office@trainingpro.ro.


  Ramai la curent cu noutatile Pro Training!


   

  Course Curriculum

  Ce este business blogging?
  Diferenta intre business blogging si personal blogging
  De ce ar trebui business-urile sa aiba blog
  Cum incorporam business blogging-ul in strategia de marketing
  Planul de business blogging – 6 pasi
  Optimizarea postarilor in blog
  Metode de promovare a blogului
  Psihologia emotiei – cum sa atrageti si sa retineti mai bine atentia
  Monitorizarea si evaluarea rezultatelor – 21 de valori esentiale
  4 practici utile de business blogging
  TAKE THIS COURSE18 SEATS LEFT
  • 480,00 lei
  • 1 Days
  • 18 SEATS

  Newsletter Pro Training