Curs de Vanzari – Strategii aplicate

Curs de vanzari
De ce, cum si ce sa vindem – Tehnici eficiente de vanzare
Data – 8.02.2019 – 9.02.2019

20 STUDENTS ENROLLED

  Realitatea este ca ne confruntam cu numerosi factori de stres si presiune atunci cand ne gandim cum sa construim procesul de vanzare si metodele de abordare a potentialilor clienti, precum scenarii negative autoinduse, produse sau servicii nu atat de convingatoare, lipsa de materiale de prezentare, lipsa sau inconsecventa promovarii, agitatia din biroul de lucru, parteneri sau manageri ce ne reamintesc constant de cifrele ce trebuie atinse, team „leader” mai putin leader, viata personala, conditiile economice etc. Indiferent cate articole sau carti ce propun solutii “miraculoase” sau dezvaluie “secrete” despre tehnicile din domeniu, despre ce trebuie sau nu trebuie facut, procesul practic de vanzare se dovedeste dificil de aplicat si cu atat mai dificil de mentinut.

  Cursul de Vanzari – Strategii aplicate nu incearca sa va dezvaluie o noua metoda, extraordinara si nemaiauzita, pentru a vinde orice, oricui, ci va propune sa abordati intregul proces de gandire si aplicare a strategiei de vanzare  dintr-un alt punct de vedere, pornind de la adevarata moneda de schimb in vanzari = INCREDEREA. Este mai eficient sa ne concentram asupra principiilor, lasand specificul sa se formeze in mod natural, ca o consecinta a acestora.

  Indiferent de afacerea pe care o aveti, vanzarile reprezinta motorul acesteia, astfel ca o cunoastere aprofundata a felului in care va puteti folosi de dezvoltarea tehnologiei, de puterea brandului si evolutia comportamentului consumatorului din sec. 21, poate face diferenta intre succes si esec.

  Prin participarea la cursurl de  Vanzari – Strategii aplicate, veti putea folosi in mod personalizat uneltele potrivite business-ului propriu, sa va insusiti o orientare eficienta in vanzari si sa obtineti parteneriate durabile si de baza.

  Workshopul este autorizat de Ministerul Muncii.

  Absolventii PRO TRAINING beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Voucher de reducere de 10% la produsele si serviciile oferite de grupul de firme PRO TRAINING (cursuri autorizate, cursuri dezvoltare personala, workshopuri). Poate fi folosit in termen de 3 luni si se poate oferi unui prieten
  • Reducere 10 % la mai mult de 2 persoane de la aceeasi organizatie

  Pret –  700 Lei

  TrainerDenisa Migit – Marketing Consultant & Trainer

  Pentru inscriere si mai multe detalii ne puteti scrie la office@trainingpro.ro.


  Ramai la curent cu noutatile Pro Training!


   

  • PRIVATE
  • 2 Days
  • 18 SEATS

  Newsletter Pro Training