Noutati in Social Media si cum le folosim in beneficiul nostru

0 STUDENTS ENROLLED

  Facebook si Instagram

  Sunt peste 3 miliarde de utilizatori de Internet din care 80% au cel putin un cont pe retelele de socializare si petrec in medie 2 ore si 22 de minute pe zi pe acestea.

  1 miliard de oameni folosesc Instagram in fiecare zi, 1/3 din cele mai vizualizate Stories pe Instagram sunt generate de conturi business, iar cercetarile arata ca 59% dintre marketeri vor creste bugetele pentru marketing prin influenceri.

  Sunt 7 milioane de agenti de publicitate si 67% din cei care se promoveaza pe Facebook cred ca aceasta este cea mai eficienta platforma de social media pentru publicitate. Desi costul mediu al unei reclama a scazut cu 2%, impactul reclamelor a crescut cu 34%.

  Platformele de socializare integreaza si dezvolta din ce in ce mai multe caracteristici noi.
  Instagram a implementat la nivel global, in 2019, una dintre schimbarile cu cel mai mare impact in statisticile platformei, a eliminat vizualizarile false in Stories si planuieste ca in 2020 sa introduca modalitati de editare a video-urilor foarte similare aplicatiei TikTok.

  Facebook planuieste sa integreze toate platformele de chat pe care le detine (Messenger, Instagram messaging si Whatsapp), sa foloseasca mai mult AI-ul (artificial intelligence), automatizarea si AR-ul (augmented reality) si sa readuca editorii umani pentru generarea feed-ului de stiri.

  In acest context, in care platformele de socializare integreaza si dezvolta din ce in ce mai multe caracteristici noi, este vital sa le intelegem, sa stim cum functioneaza si sa le folosim in beneficiul nostru, fie ca detinem un brand personal sau o companie.

  Asadar, pe 17 februarie 2020, organizam prima editie a evenimentului “Noutati in Social Media si cum le folosim in beneficiul nostru”, ce se desfasoara intre orele 10:30 si 14:30, intr-o atmosfera non-formala si in cadrul caruia vom:
  • discuta cele mai importante schimbari pe Facebook si Instagram din 2019 si cum ne afecteaza activitatea;
  • afla care sunt trend-urile social media in 2020 si cum le putem folosi in beneficiul afacerii noastre;
  • afla cum sa folosim toate caracteristicile platformelor de socializare;
  • afla cum sa cream corect postarile pentru a avea impact ridicat;
  • afla ce buget e necesar pentru promovare pe Facebook si Instagram;
  • afla cum sa interpretam 5 cele mai importante date statistice ale activitatii pe Facebook si Instagram;

   

  Pas 1

  Networking

  De asemenea, vom beneficia de 2 pauze scurte in care incurajam networking-ul, iar la final vom raspunde la intrebarile practice privind informatiile discutate.

  Pas 2

  Cui se adreseaza?

  Workshopul este folositor creatorilor de continut digital, marketer-ilor, proprietarilor de afaceri, start-up-urilor, managerilor si specialistilor de marketing etc.

  TRAINER – DENISA MIGIT
  FORMATOR ACREDITAT, OWNER SI DIGITAL CREATOR @ MIGIT CONSULTANCY SRL SI CUFUNDITA.RO

  Creez si implementez de peste 3 ani strategii de dezvoltare si imbunatatire a prezentei in mediul online, prin website-uri, pagini si conturi business in social media, business blogging sau e-mail marketing.

  Folosesc o abordare holistica pornind de la intelegerea ca intr-un mediu atat de dinamic si schimbator precum cel online toate elementele ce alcatuiesc imaginea si mesajul unui brand sunt multidisciplinare si interconectate.

  Printre clientii cu care am lucrat/lucrez se numara Edenland Park, Hotel Iaki, Iaki Spa, Butoiul cu Inghetata, Dynamic Learning, Psiholog Mirela Horumba, Pro Training – www.trainigpro.ro si altii.

  • PRIVATE
  • 0 Days

  Newsletter Pro Training