Public speaking

Curs Pro Training

0 STUDENTS ENROLLED

  Teama de a vorbi in public este in topul lucrurilor de care ne este frica, indiferent daca auditoriul este format din cativa colegi sau din zeci ori sute de oameni aflati intr-o sala de conferinte. Emotiile sunt firesti si pot fi transformate intr-un factor constructiv al discursului nostru daca stim sa le gestionam si daca ne pregatim pentru fiecare situatie de comunicare in public.

  Abilitatile unui public speaker se vad in discursurile memorabile pe care le tine, captarea si implicarea auditoriului si felul in care ii face pe cei care il asculta sa rezoneze cu ideile prezentate. Fiecare etapa este foarte importanta: pregatirea prezentarii, folosirea metodelor si tehnicilor de comunicare, gestionarea stresului si depasirea situatiilor dificile.

  Pentru a transmite un mesaj de impact avem nevoie de doua lucruri esentiale: increderea in noi si abilitatile de comunicare cu ceilalti. Comunicarea in public este poate cea mai complexa situatie de comunicare, in care mesajele scrise, orale, paraverbale si nonverbale trebuie sa convearga intr-o prezentare de impact, in care atentia publicului sa fie maxima pe toata perioada ei.

  Ce veti obtine prin participarea la acest curs?

  • Va veti dezvolta abilitatea de a crea si a susține un discurs puternic pentru orice audienta unde vrei sa convingi si sa ai un impact major.
  • Veti castiga incredere in voi insiva si veti invata sa folositi in alte situatii din viata voastra experienta dobandita in public speaking.
  • Va veti familiariza cu etapele pregatirii si sustinerii unui discurs public.
  • Veti invata sa folositi cele mai eficiente metode de a capta atentia si de a motiva publicul pentru a obtine rezultatele pe care vi le doriti.

  Absolventii PRO TRAINING beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Voucher de reducere de 10% la produsele si serviciile oferite de grupul de firme PRO TRAINING (cursuri autorizate, cursuri dezvoltare personala, workshopuri). Poate fi folosit in termen de 3 luni si se poate oferi unui prieten
  • Reducere 10 % la mai mult de 2 persoane de la aceeasi organizatie

  Formator –  Andreea Radut

  Pret –  650 Lei

  Pentru inscriere si mai multe detalii ne puteti scrie la office@trainingpro.ro.


  Ramai la curent cu noutatile Pro Training!


   

  Course Curriculum

  Pregatirea discursului
  Gestionarea emotiilor si folosirea abilitatilor personale pentru eficientizarea discursului
  Relationarea cu participantii. Captarea atentiei si evitarea plictiselii
  Abilitati Public Speaking – folosirea tehnicilor de comunicare
  Materiale utilizate in timpul prezentarii
  TAKE THIS COURSE
  • 650,00 lei
  • 2 Days

  Newsletter Pro Training