trainingpro.ro

Tehnici de coaching si motivare strategica aplicabile in mediere

Curs Pro Training – ADMECS
Data:

STUDENTS ENROLLED

  Medierea si coachingul sunt doua activitati a caror popularitate a crescut enorm de la aparitia lor pe piata, si asta pentru ca oamenii au inteles ca exista solutii simple care ii ajuta sa-si imbunatateasca semnificativ existenta.

  Punand in lumina situatiile profesionale sau personale in care s-a dovedit ca apar conflicte, atat medierea cat si coachingul ne invita sa reflectam asupra unor intrebari fundamentale: suntem oare capabili sa ii ascultam pe ceilalti si in acelasi timp sa ne facem ascultati? Suntem intotdeauna constienti de importanta conectarii autentice pe care o asigura o comunicare de calitate?

  Plecand de la realitatea ca noi, oamenii, nu suntem structurati in acelasi fel, coachingul furnizeaza un set de tehnici special concepute pentru a intelege diferentele dintre noi si ceilalti, astfel incat sa putem reechilibra situatia, gasind consens acolo unde era neintelegere si eficacitate acolo unde era lipsa de motivare.

  Un mediator are nevoie sa dea dovada de o veritabila calitate de a asculta si de a raspunde pe limba pe care clientul sau o intelege cel mai bine, cu alte cuvinte, de a fi pe aceeasi lungime de unda cu acesta, de a inspira incredere clientului ca vine in intampinarea nevoilor sale.

  Pe parcursul sedintelor de mediere, unii oameni trec prin confruntarea fricilor, cateodata ancorate intr-un trecut indepartat, se elibereaza de frane comportamentale de care nu au fost nici ei constienti pana atunci, indraznesc sa se arate sensibili, vulnerabili, dezorientati, si au nevoie de deplina securitate pentru a se deschide si a nu se simti devalorizati.

  Cursul ajuta mediatorii in dezvoltarea unor competente legate de inteligenta emotionala, anume: cunoasterea si constiinta de sine, autocontrolul, cunoasterea si constientizarea celuilalt, gestionarea relatiei.

  Aplicarea tehnicilor de coaching echivaleaza cu o reala schimbare in viata personala si profesionala, veti deveni mai flexibili si mai adaptabili, veti dobandi o gandire limpede, pentru a fi conectati la emotiile proprii dar si ale celorlalti, astfel incat sa puteti lua decizii corecte si eficace.

  Formator: Adriana Nanea, coach si mediator, cu experienta in sustinerea de cursuri de dezvoltare personala si comunicare, specialist in acompanierea individuala a persoanelor angajate intr-un proces de restructurare si imbunatatire a calitatii vietii, cat si a celor care vizeaza succesul profesional si performanta.

  Cursul este dezvoltat in colaborare cu Asociatia pentru Dialog, Mediere, Educatie si Cultura Sociala (ADMECS).

  Pret – 450 lei

  Data –

  Curs de formare continua autorizat de Consiliul de Mediere 

  Puncte profesionale  – 15

  Locatie – Str. I.L. Caragiale, Nr. 7, Sector 2, Bucuresti

  Pentru mai multe detalii sau inscriere ne puteti scrie la office@trainingpro.ro.


  Ramai la curent cu noutatile Pro Training!


   

  Course Curriculum

  Nevoile psihologice de baza
  Modalitati de perceptie
  Tipurile de personalitate
  Punctele forte ale caracterului
  Intrebarea existentiala
  Modul de perceptie
  Pozitia de viata si comunicarea
  Canalele de comunicare si managementul individualizat
  Strategii de interactiune in functie de gradul de stres
  Atitudinea pentru comunicarea eficienta
  TAKE THIS COURSE18 SEATS LEFT
  • 450,00 lei
  • 3 days
  • 18 SEATS

  Newsletter Pro Training

  © WebArmada&reg. All rights reserved.