Cum a fost la cea de-a treia editie Activ si Eficient in Mediere

In data de 30 ianuarie 2015 a avut loc cea de-a treia intalnire de tip forum din cadrul proiectului Activ si eficient in mediere. Initiat de Pro Training Mediation Intense si Clubmediatori.ro, in parteneriat cu UNMR Filiala Bucuresti, proiectul s-a bucurat de succes in randul mediatorilor, temele propuse spre dezbatere fiind de interes pentru practica acestora.

Cea de-a treia intalnire a avut ca tema Invitatia le mediere. S-a discutat despre demersurile pe care le face mediatorul in etapa prealabila semnarii contractului de mediere, punand accent pe contractul de pregatire a medierii si invitatia catre partea invitata (redactare, transmitere), precum si alte demersuri facute de mediator in vederea aducerii tuturor partilor implicate la sedinta de mediere. S-au prezentat si analizat modele de contracte de pregatire a medierii si invitatii la mediere, experienta mediatorilor prezenti dand plus valoare prezentarilor si discutiilor.

Ca de fiecare data, un subiect pe care il avem pe agenda fiecarei intalniri este identificarea si discutarea ideilor de promovare a medierii. La aceasta intalnire s-a adaugat pe lista ideilor ce ne dorim sa le punem in practica: dezvoltarea de proiecte si aplicarea pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru promovarea medierii.

Va asteptam la urmatoarea intalnire in data de 13 februarie 2015 cu tema Analiza conflictului.

septembrie 24, 2018