trainingpro.ro

Despre noi

Slide background

Invata de la cei mai buni profesionisti

Pro Training Mediation Intense

Grupul de firme Pro Training are un istoric de peste 8 ani in formarea profesionala a adultilor oferindu-va programe de formare cu informatii de actualitate, din domenii variate de activitate. Pro Training a desfasurat programe de formare profesionala in toate zonele tarii, avand peste 3500 de absolventi, profesionisti ce-si desfasoara activitatea in toate sectoarele de activitate.

Pro Training Intens este furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii pentru programe de perfectionare, in baza OUG 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor si este inscris in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala.

Pro Training Mediation este furnizor de formare profesionala autorizat de Consiliul de Mediere pentru programe de formare initiala si continua in domeniul medierii, in baza Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si OUG 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor.

Compania noastra este furnizor autorizat de formare profesionala ce pune la dispozitia beneficiarilor sai cursuri de formare profesionala adulti, pe ocupatii solicitate pe piata muncii. Oferta noastra pune la dispozitie participantilor programe de formare la un nivel ridicat de competenta, in conformitate cu standardele ocupationale, dar in acelasi timp flexibile si adaptate la cerintele si nevoile acestora.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor sunt recunoscute la nivel national si European, fiind insotite de suplimentul descriptiv al competentelor profesionale.

Avand in vedere necesitatea certificarii competentelor profesionala, precum si dobandirea de noi competente sau dezvoltarea celor existente, oferim programe de perfectionare si specializare, venim in intampinarea cerintelor specifice conform standardelor ocupationale si dinamismului pietei muncii.

Programele de formare sunt structurate asfel incat permit dobandirea si/sau dezvoltarea competentelor profesionale prevazute in standardele ocupationale. In urma finalizarii cursurilor si sustinerii examenelor de absolvire, participantii dobandesc certificatul de absolvire, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii, insotit de suplimentul descriptiv al competentelor, documente recunoscute la nivel national si european.

box_2

© WebArmada&reg. All rights reserved.