Despre noi

[layerslider id="4"]

Grupul de firme Pro Training are un istoric de 10 ani in formarea profesionala a adultilor oferindu-va programe de formare cu informatii de actualitate, din domenii variate de activitate. Pro Training a desfasurat programe de formare profesionala in toate zonele tarii, avand peste 3500 de absolventi, profesionisti ce-si desfasoara activitatea in toate sectoarele de activitate.

Pro Training Intens ofera cursuri, seminarii si workshopuri in domeniul antreprenoriatului, comunicarii si dezvoltarii personale.

Pro Training Mediation este furnizor de formare profesionala autorizat de Consiliul de Mediere pentru programe de formare initiala si continua in domeniul medierii, in baza Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si OUG 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor.

Oferta noastra pune la dispozitie participantilor programe de formare la un nivel ridicat de competenta, flexibile si adaptate la cerintele si nevoile acestora.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor in domeniul medierii sunt recunoscute la nivel national si European, fiind insotite de suplimentul descriptiv al competentelor profesionale.

De 10 ani, peste 3500 de cursanti au parcurs programele noastre de formare,  central nostrum oferind mereu informatii de actualitate si raspunzand nevoilor participantilor la formare.

box_2

© WebArmada&reg. All rights reserved.