trainingpro.ro

Formatori

Ion Dedu
Formator principal acreditat de Consiliul de Mediere si formator certificat de Ministerul Muncii

Ion Dedu are o experienta de peste 7 ani in formarea profesionala a adultilor. Pregatirea juridical si in domeniul managementului, experienta vasta in domeniul de business si ca reprezentant al structurilor patronale reprezentantive la nivel national sunt atuurile sale pentru cursurile si seminariile pe care le sustine.

Ca specialist in domeniul medierii, inca de la inceperea activitatii in 2008 s-a implicat in dezvoltarea profesiei, a cadrului legislativ in domeniu si din 2011 este membru in Consiliul de Mediere. Ion Dedu si-a dezvoltat competentele de mediator prin pregatire continua cu importanti traineri internationali. Formator principal in mediere, a format peste 2000 de absolventi in cursurile de formare initiala si continua. Este coautor a trei lucrari de referinta pentru medierea din tara noastra si coordonator al publicatiei Medierea in Romania.


Andreea Radut
Acreditata de Consiliul de Mediere ca formator principal pentru cursuri de formare initiala si continua

Absolventa a facultatilor de Litere si de Drept, cu o experienta de 12 ani in invatamant si formare profesionala, Andreea Radut este un specialist recunoscut pentru calitatea programelor de formare pe care le-a dezvoltat si sustinut.

In domeniul medierii este acreditata de Consiliul de Mediere ca formator principal pentru cursuri de formare initiala si continua. Si-a dezvoltat competentele de mediator prin cursuri cu importanti traineri internationali si a pregatit la randul sau, in calitate de formator, specialisti la nivel european.

© WebArmada&reg. All rights reserved.