Formatori

Andreea Radut

Absolventa a facultatilor de Litere si de Drept, cu o experienta de 13 ani in formare profesionala si de 10 ani ca antreprenor, Andreea Radut este un specialist recunoscut pentru calitatea programelor de formare pe care le-a dezvoltat si sustinut.

“Intotdeauna mi-am dorit ca activitatea mea profesionala sa fie provocatoare, sa-mi ofere posibilitatea de a ma dezvolta continuu si de a cunoaste cat mai multi oameni. Trainingul mi-a adus toate acestea in cei 13 ani de cand lucrez ca formator! Acum 10 ani am decis ca e momentul sa incerc si provocarea antreprenoriatului si ma bucur de rezultatele primului deceniu de activitate in training si consultanta. Profesia de mediator a completat firesc ceea ce mi-am dorit din punct de vedere profesional, dandu-mi posibilitatea sa pun in valoare abilitatile de comunicare si de relationare pentru solutionarea amiabila a conflictelor”

Andreea a lucrat cu peste 4000 de cursanti in domeniul managementului de proiect, antreprenoriat, train the trainers si comunicare.

In domeniul medierii este acreditata de Consiliul de Mediere ca formator principal pentru cursuri de formare initiala si continua. Si-a dezvoltat competentele de mediator prin cursuri cu importanti traineri internationali si a pregatit la randul sau, in calitate de formator, specialisti la nivel european.


Ion Dedu

Ion Dedu are o experienta de peste 8 ani in formarea profesionala a adultilor. Pregatirea juridica si in domeniul managementului, experienta vasta in domeniul de business si ca reprezentant al structurilor patronale reprezentantive la nivel national sunt atuurile sale pentru cursurile si seminariile pe care le sustine.

Ca specialist in domeniul medierii, inca de la inceperea activitatii in 2008, s-a implicat in dezvoltarea profesiei, a cadrului legislativ in domeniu si din 2011 este membru in Consiliul de Mediere. Ion Dedu si-a dezvoltat competentele de mediator prin pregatire continua cu importanti traineri internationali. Formator principal in mediere, a format peste 2000 de absolventi in cursurile de formare initiala si continua. Este coautor a trei lucrari de referinta pentru medierea din tara noastra si coordonator al publicatiei Medierea in Romania.