Medierea in business la Galati

Medierea in business – Campanie de informare si promovare a medierii in mediul de afaceri continua si in aceasta toamna. Urmatorul eveniment va fi la Galati in data de 25.09.2014.

Campania este derulata de PRO TRAINING MEDIATION in cadrul proiectului Dezbaterile Curierul National „Parteneri pentru dezvoltare”, avand ca parteneri Uniunea Generală a Industriașilor din România, CECCAR, TIAD, Confindustria, Ministerul Muncii, Ministerul Mediului și Pădurilor, Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Ministrul Delegat pentru Dialog Social.

In cadrul dezbaterii vor participa reprezentanti ai institutiilor publice centrale si locale si oameni de afaceri, abordandu-se subiecte ce tin de dezvoltarea si eficientizarea mediului de afaceri local.

Temele privind Medierea in business vor fi sustinute de mediatorii Ion Dedu si Andreea Radut.

Obiectivul campaniei este acela de a aduce in atentia oamenilor de afaceri si a institutiilor publice medierea ca modalitate de solutionare a conflictelor si de a crea o legatura intre mediul de business si corpul profesional al mediatorilor. Este important ca medierea sa fie inteleasa ca o solutie avantajoasa pentru mediul de afaceri si mediatorii sa fie perceputi ca profesionisti pentru a castiga increderea reprezentantilor din business.

Revista Mediere in Romania este partener media al acestei campanii.

Evenimentele din cadrul campaniei sunt avizate de Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 71/ 31.05.2014 si se acorda 2 puncte profesionale.

In 25 septembrie va asteptam in Sala Mare a Prefecturii din Galati, incepand cu ora 11.30.

septembrie 24, 2018